Zakelijke evenementen met impact!

Een zakelijk evenement moet een impactvolle belevenis zijn waar iedereen nog lang over napraat. De eventmanagers van First Service Business Events kunnen met hun creativiteit en ervaring een zakelijk evenement neerzetten dat zorgt voor verbinding en spektakel. Wij bieden maatwerk evenementen aan, volledig aangepast op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan een spetterend openingsfeest voor jullie nieuwe pand, een personeelsfeest om je personeel in het zonnetje te zetten of een bedrijfsfeest ter ere van jullie jubileum!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jouw zakelijke evenement tot een succes maken!

Onvergetelijke kerstbeleving voor je personeel

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat jouw kerst- of eindejaarsfeest tot in de puntjes kan verzorgen? Zoek dan niet verder!

Wij denken graag mee over een betoverende invulling van jullie kerstfeest, bij jullie op bedrijf of op een externe locatie. Bij ons geen Ho Ho Ho; alles is mogelijk! Wij denken graag met je mee over een kerstfeest dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Van classy tot over the top, van klein tot groot: alles is mogelijk. We nemen alles uit handen voor je, zodat jij en je gasten onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

Naast kerst- en eindejaarsfeesten, organiseren wij ook kerstmarkten en -festivals, borrels en diners

Lees meer over ons eindejaarsaanbod!

Kick-off events organiseren die betrokkenheid creëren

Wat zijn kick-off events?

Kick-off events zijn vaak bedoeld om de strategieën en doelen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken aan alle collega’s en met nieuwe, positieve energie het nieuwe jaar met elkaar in te luiden. Een nieuwe, jarenlange bedrijfsstrategie of de start van een belangrijk project kunnen ook redenen zijn voor een kick-off event.

Door het evenement op te delen in een plenair programma en een borrel of feest, creëer je de perfecte balans voor een geslaagde kick-off, waarmee je betrokkenheid, nieuwsgierigheid en begrip creëert. Goede, duidelijke communicatie en het neerzetten van een positieve sfeer en beleving zijn hierin heel belangrijk. En laten wij daar nou heel goed in zijn!  

De voordelen van een strategisch kick-off event?
  • Het is een effectieve manier om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen
  • Je creëert ruimte voor discussie en vragen, direct ter plekke, voor meer begrip
  • Je creëert betrokkenheid en motivatie onder de medewerkers als je alle neuzen dezelfde kant op krijgt
  • Een kick-off event zorgt voor verbinding, doordat je samen ergens de schouders onder steekt en het vervolgens met elkaar viert
  • Een positieve beleving zorgt voor een positieve benadering van het project of de strategie

Mogen wij helpen om van jullie volgende kick-off event een indrukwekkende beleving te maken?

Neem dan contact met ons op!

Odido Launch Party

Escape de Pier

Verrassend bedrijfsuitje?

Hero Sales Kick-off

Kerst in de Grote Kerk

Vierdaagse Sales Kick-off

1 2 3 4