Zakelijke evenementen met impact!

Een zakelijk evenement moet een impactvolle belevenis zijn waar iedereen nog lang over napraat. De eventmanagers van First Service Business Events kunnen met hun creativiteit en ervaring een zakelijk evenement neerzetten dat zorgt voor verbinding en spektakel. Wij bieden maatwerk evenementen aan, volledig aangepast op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan een relatie evenement om klanten te bedanken, een kick-off voor een indrukwekkende start van een nieuw jaar of een nieuw project, een congres om informatie te delen en betrokkenheid te vergroten of een spetterend bedrijfsfeest ter ere van jullie jubileum!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jouw zakelijke evenement tot een succes maken!

Onvergetelijke bedrijfsfeesten

Er zijn talloze redenen om een bedrijfsfeest te organiseren! Bijvoorbeeld een jubileum van het bedrijf, een personeelsfeest om je collega’s in het zonnetje te zetten, de opening van een nieuw pand of een open dag voor collega’s en hun families.

First Service Business Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten en een groot netwerk aan goede cateraars, prachtige locaties en acts die je omver blazen! Wij helpen je graag om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren, waar iedereen nog lang over napraat. 

Lees meer over diverse bedrijfsfeesten

Waardevolle congressen

Tijdens een congres staat meestal een bepaald thema centraal en is het belangrijk dat hier aandacht voor wordt verkregen. Onze eventmanagers begrijpen het belang van een goed georganiseerd congres en streven ernaar om ze onvergetelijk te maken. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak zijn wij dé partner voor het organiseren van succesvolle congressen, van concept tot uitvoering! Ons ervaren team heeft veel expertise en staat klaar om elk aspect van jouw congres tot in de puntjes te verzorgen. Van het vinden van de perfecte locatie en het regelen van de logistiek tot het selecteren en coördineren van de spreker en het creëren van een memorabele ervaring voor de deelnemers.

Lees meer over congressen

Kick-off events met impact

Kick-off events zijn vaak bedoeld om de strategieën en doelen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken aan alle collega’s en met nieuwe, positieve energie het nieuwe jaar met elkaar in te luiden. Een nieuwe, jarenlange bedrijfsstrategie of de start van een belangrijk project kunnen ook redenen zijn voor een kick-off event.

Door het evenement op te delen in een plenair programma en een borrel of feest, creëer je de perfecte balans voor een geslaagde kick-off, waarmee je betrokkenheid, nieuwsgierigheid en begrip creëert. Goede, duidelijke communicatie en het neerzetten van een positieve sfeer en beleving zijn hierin heel belangrijk. En laten wij daar nou heel goed in zijn!  

Lees meer over kick-off evenementen

Odido Launch Party

Hero Sales Kick-off

Kerst in de Grote Kerk

Vierdaagse Sales Kick-off

Tweedaagse Kick-off T-Mobile

Aankleding met ballonnen!

1 2 3