Hero 2018

Hero Sales Kick-off

Afgelopen maand hebben wij mogen assisteren bij een meerdaags evenement van het voedingsmiddelen bedrijf Hero. Op de dag van aankomst hebben wij met ons team van hostessen de gasten een warm welkom gegeven door de gasten op te wachten bij de aankomsthal en te begeleiden naar La Place waar een gedeelte tot “Hero Meetingpoint” was omgetoverd. Hier registreerden wij de gasten, boden een drankje en een hapje aan en werden de gasten door middel van een video verwelkomd door de Nederlandse CEO.

Door middel van een shuttle dienst zorgden wij ervoor dat de gasten snel na aankomst naar hotel Huis ter Duin in Noordwijk konden vertrekken. Bij aankomst stond er natuurlijk een goed gevulde goodiebag klaar. Gedurende de week kregen de gasten verschillende presentaties en workshops aangeboden. Bij een van deze presentaties was het onderwerp ‘Change Management’. Wij hadden voor een spreker een bijzonder voorwerp geregeld om dit onderwerp op een leuke manier extra te benadrukken. Gedurende de presentatie was er namelijk een kameleon in de zaal aanwezig, maar geen van de gasten was dit opgevallen! Op één van de avonden is het gezelschap naar Amsterdam gegaan om na een bijzondere boottocht door de grachten van Amsterdam aan te meren bij het restaurant IDock.

Met ons team verzorgden wij de begeleiding zodat alle gasten een zorgeloze avond konden beleven. Na een spetterend zangoptreden van de directie waren alle gasten overdonderd en kon de avond niet meer stuk. Op de laatste dag was het tijd voor een teambuilding en werd het evenement afgesloten met een award show en feest.