Tweedaagse Kick-off T-Mobile

Op 22 en 23 januari kleurde het Louwman Museum magenta voor de kick-off van onze klant T-Mobile. Dit jaar werd gekozen voor dit prachtige museum met historische auto’s omdat de locatie perfect aansloot bij het thema van de kick-off, namelijk The Fast en The Furious. De Great Hall was het decor voor het plenaire gedeelte van de kick-off. Aan beide zijdes waren twee tribunes gebouwd om voldoende plaats te bieden aan de 220 bezoekers. Naast de Great Hall voor het plenaire gedeelte werd de bibliotheek gebruikt voor diverse vergaderingen van het T-Mobile MT en alle regiomanagers. Het Theater en de Shoichiro Toyotazaal werden later op de dag gebruikt voor de tweede en derde plenaire sessie.


Om 18.30 uur stonden Sony, Samsung, Huawei en LG gereed voor in totaal vijf presentaties. De groep werd in vijven gedeeld, waarna de deelnemers een route volgden door het museum. Bij elke vendor verzorgde Hof Catering diverse gerechten. Een van de onderdelen vond plaats op het Museum Plein, waar de deelnemers sneakers van Adidas konden passen die zij aan het eind van de avond mee naar huis mochten nemen.


Aan het eind van de presentaties stond in de Great Hall het dessert-buffet gereed. Alle gasten konden hier zelf hun nagerecht samenstellen om daarna plaats te nemen op de tribunes voor de award-uitreiking. Diverse Major Toms liepen over de tribunes heen en weer om de gasten te voorzien van een drankje. Na afloop van de avond was er nog een korte borrel, waarna iedereen om 22.00 uur richting huis vertrok.