Odido Launch Party

Op dinsdag 5 september bundelden T-Mobile Nederland en Tele2 hun krachten samen en gingen verder als één nieuw merk: Odido. Dit werd natuurlijk groots gevierd met een spectaculair feest. Op deze dag kwamen er circa 4000 medewerkers en partners in Ahoy samen om de lancering van Odido te vieren. En ja, ook wij waren van de partij en droegen ons steentje bij om dit event tot een groot succes te maken!

Wij verzorgden een warm ontvangst en accurate registratie van de gasten, organiseerden de opzet van de diverse side events en zorgden ervoor dat het feest buiten al begon! Op het plein van Ahoy brachten onze energieke Sign Jugglers met acrobatische bewegingen en tricks de gasten direct in een feeststemming!

Bij binnenkomst stond ons team van gastvrouwen en -heren klaar om de gasten op te vangen. Hier registreerden wij de feestgangers en begeleidden ze naar de side events, waar er een drankje en een hapje voor hen klaarstond. Tijdens de side events werden ze verwelkomd door de directie, die de gasten toesprak over de grote verandering. Na de toespraak was het tijd voor het echte feest. De gasten werden opnieuw begeleid naar de grote zaal van Ahoy. De avond barstte los met een spetterende openingsdans van Timor Steffens. Samen met de optredens van bekende artiesten, een uitgebreide foodhall, gave photobooths en een geweldige sfeer, was dit een feest dat iedereen nog lang zal bijblijven!

We kijken ernaar uit om samen met Odido de fijne samenwerking voort te zetten.