Kerst gala in de Grote Kerk (Den Haag)

Op vrijdag 9 december 2016 hebben wij de Grote Kerk in Den Haag volledig om getoverd in een sfeervolle locatie voor het kerstgala van een groot international bedrijf wat zich bezighoud met satellieten. 

De gasten werden verwelkomd op het hoogkoor met een heerlijk glas bubbels welke gasten naar smaak konden 'pimpen'. Gedurende het ontvangst op het hoogkoor werden tevens verschillende hapjes geserveerd waaronder Sushi en stond de Oesterkoning Guido Oesters uit te delen.

Rond 19.30 uur werden de gordijnen naar het Middenschip geopend. Hier stonden lange dinertafels in kerstsfeer opgemaakt klaar. Nadat alle gasten een plekje gevonden hadden, begon professioneel cateraar onder de leiding van Fred van Weerdenburg samen met Sylvester Wieringa een mooi 4-gangen diner met bijpassende wijnen te serveren. Terwijl de gasten genoten van het diner werden er ook verschillende toespraken gehouden.

Achter gesloten gordijnen op het hoogkoor begon de band Jamento zich voor te bereiden.

Na het hoofdgerecht werden alle gasten opgehaald door de leadzanger en saxofonist om het feest op het hoogkoor te beginnen.

Hier stond tevens het dessert en koffie met digestieves klaar. Jamento heeft tot diep in de nacht de gasten op de dansvloer gehouden onder het genot van heerlijke opzwepende muziek en hapjes. Ook de bekende karikatuurtekenaar Joep Buis heeft gasten de hele avond blij gemaakt met unieke tekeningen.