Internationals in Noordwijk

Een groot internationaal bedrijf in power exchange hebben wij afgelopen zomer een meerdaags evenement mogen organiseren bij Hotels van Oranje in Noordwijk aan zee.

Voor een groot internationaal bedrijf in power exchange hebben wij afgelopen zomer een meerdaags evenement mogen organiseren bij Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee.

Op donderdag 22 september arriveerden de 180 gasten vanuit Amsterdam, Parijs en Leipzig per bus in Noordwijk. In de lobby van het hotel was een incheckbalie in gereedheid gebracht voor alle gasten van het bedrijf.

De dag begon met een uitgeserveerde lunch bij Beach Club 0. Gedurende de lunch werden in het hotel twee ruimtes gereedgemaakt voor het middagprogramma.

Na de lunch werd de groep in twee groepen opgedeeld voor het middagprogramma, verzorgd door PrimoCollective. Groep 1 begon met mozaïeken en groep 2 met het maken van een papiercollage, na de pauze werd het omgedraaid.

Na afloop van de workshop was er tijd ingelast zodat iedereen zich gereed kon maken voor het diner. In de Kroonzaal werd het diner geserveerd voor 180 personen. Tijdens het diner werden ook de twee kunstwerken gepresenteerd waar een ieder eerder op de dag aan had samengewerkt.

Als afsluiting van de dag hebben wij samen met onze partner in AV Forward Events een feest georganiseerd in het Elfde Gebod. Tot in de late uurtjes heeft iedereen genoten van het feest.

Na een korte, maar goede nachtrust en een goed ontbijt werd iedereen om 10 uur op het strand verwacht voor de teambuildingactiviteiten, georganiseerd door Be There Events.

Na de activiteiten volgde er nog een uitgebreid lunchbuffet bij Beach Club O. Hierna was er voldoende tijd om nog even op te frissen voor de terugreis.