Entree

Met ballonnenman

Plenaire sessie

compleet met catwalk en techniek

Hier Radio Kootwijk tuin

Halfjaarlijkse review Hier Radio Kootwijk

Op 28 augustus j.l. hebben wij weer de halfjaarlijkse review van een van onze grote klanten mogen organiseren. Elk jaar gaan wij op zoek naar een leuke en unieke locatie voor deze bijeenkomst. Dit jaar vormde ‘Hier Radio Kootwijk’ het decor van dit evenement.

Vanuit heel het land vertrokken de gasten op maandagmorgen richting ‘Hier Radio Kootwijk’. Het management was al eerder aanwezig om de wekelijkse meetings te houden. Hiervoor hadden wij twee aparte ruimtes ingericht met ontbijt, meubilair, LCD- schermen, koffie en thee. Op deze manier kon het management zich in alle rust voorbereiden op de dag.

Vanaf 12.00 uur werden de gasten ontvangen met een heerlijke lunch in de tuin. De zon scheen en de temperatuur was zeer aangenaam. Uiteraard konden de gasten op loopafstand parkeren.

De heerlijk lunch bestond uit wraps, diverse belegde broodjes, koffie, thee, fruit en verse smoothies.

De plenaire sessie startte om 12.45 uur in de Zenderzaal. De Zenderzaal was ingericht met een podium en een 20 meter lange catwalk, grote LCD-schermen, professionele geluidsinstallaties, passende verlichting en 250 witte stoelen. Kortom: alles voor een goede review was aanwezig!

Na een kleine pauze met hapjes en drankjes in de tuin begon het interactieve gedeelte van de dag. Dit gedeelte bestond uit ‘theater als spiegel’ waarbij de acteurs door middel van interactie verschillende cases met het publiek doornamen en deze naspeelden. De focus van deze sessie lag op het contact tussen klant, werknemer en werkgever en was een leuke manier om diverse situaties te bespreken en de gasten aan het denken te zetten.

Aansluitend aan het interactieve Theater begon de fietstocht. Hiervoor hadden wij 250 fietsen en professionele gidsen klaarstaan. Uiteraard werden alle gasten verzorgd met rugzakken met daarin waterflesjes, energierepen en een cap tegen de zon.

Om 18.30 uur begon de zomerse barbecue in de tuin. Gasten konden hier in de avondzon genieten van een lekkere hamburger, kip-sateetjes en andere heerlijke barbecue items. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de diverse dieetwensen en geloofsovertuigingen.

Gedurende de barbecue werden de gasten ook uitgenodigd om deel te nemen aan een leuke pub-quiz,  georganiseerd door Deezer. Hiermee konden de gasten leuke prijzen winnen: van LP’s met originele handtekeningen, handige notitieboekjes, tot tegoedbonnen ter waarde van € 300,00.

Rond 20.00 uur kwam deze zonnige dag tot een einde en wensten wij de gasten een goede reis terug naar huis.

 

Kunnen wij u ook assisteren met het organiseren van een groot evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op.