Vierdaagse conferentie Den Haag

In oktober 2016 hebben heeft First Service Business Events een van onze klanten geassisteerd bij het organiseren van de 17e editie van de internationale conferentie over ‘data collection platforms for government en scientific surveys’ in Den Haag. In de afgelopen jaren werd dit evenement al in andere grote steden georganiseerd zoals Londen, Parijs, Peking en Washington. Dit jaar kon Den Haag zich aansluiten in deze rij!

Voor de vierdaagse bijeenkomst waren meer dan 120 gasten uit de hele wereld uitgenodigd om meer kennis en inzicht over de IT-mogelijkheden en -methodes te krijgen.

Dit evenement werd gehouden in het New Babylon Meeting Center naast het Centraal Station Den Haag, een van onze toplocaties voor dit soort meetings. New Babylon Meeting Center (Den Haag) was meer dan geschikt voor deze bijeenkomst, omdat wij hier alle state-of-the-art faciliteiten ter beschikking hebben om dergelijke evenementen tot een groot succes te maken. Bovendien heeft First Service Business Events voor alle faciliteiten voor de internationale conference calls gedurende de bijeenkomst. Op deze manier konden gasten die niet aanwezig konden zijn, ook deelnemen aan deze bijeenkomst.

Tevens heeft First Service Business Events de klant ondersteund met het regelen van alle hotelovernachtingen in twee luxe hotels, busvervoer naar het sociale programma aan de TU Delft, goodiebags en diners in diverse Haagse restaurants.

Ook het team van First Service voor de nodige details gezorgd zoals het event-logo op de petit fours, persoonlijke ondersteuning gedurende het hele vierdaagse evenement en alle overige voorbereidingen.