Live muziek Kerstfeest

Louwman Museum

Galadiner aan lange tafels

Grote Kerk Den Haag

Prachtige tafeldecoratie

Grote Kerk Den Haag

Voorbereidingen zijn weer in volle gang!

De zomervakantie is officieel voorbij. Jammer? Nee hoor, want wij zijn er weer helemaal klaar voor en vol energie voor de rest van 2017. We hopen dat u ook heeft genoten van een welverdiende en ontspannen vakantie en er weer met frisse energie tegenaan kunnen. 

En misschien nog wel leuker: de voorbereidingen voor de kerstborrel en eindejaarsfeesten kunnen weer beginnen! Nog maar 15 weken totdat het Kerst is...

Voor een geslaagd kerst- en eindejaarsfeest bent u bij First Service aan het juiste adres. Wij toveren in de maand december elke locatie om tot een winter-wonderland. Of u nu denkt aan een compleet verzorgde lunch op kantoor, óf wilt genieten van een uitgebreid galadiner op een unieke locatie; wij doen er alles aan om uw bijeenkomst, volledig in winterse sferen, onvergetelijk te maken.

Wij zijn úw partner om het evenement van A tot Z in kerstsfeer te organiseren. Duizenden lichtjes, sfeervolle kerstversiering, heerlijke winterse gerechten en spraakmakend entertainment, zorgen voor een unieke bijeenkomst, lunch diner of borrel. Voor meer informatie kunt natuurlijk contact met ons opnemen via info@firstservice.nl of telefonisch via 070-3622583.