ROPARUN 2018 sponsoring

In 2004 liep voor het laatst een team van HTM mee aan de Roparun. Dit jaar was het dankzij een bijdrage van HTM weer mogelijk om als Team HTM 4 Life mee te doen.

De 27ste editie vertrok met ruim 300 teams vanuit Parijs en ca. 125 teams vanuit Hamburg. Het was een eer om deel te nemen aan dit megaspektakel. Een team van 27 collega’s heeft enorm hard gewerkt om in Rotterdam te finishen. Niet alleen de acht lopers hadden het zwaar om de afstand van ruim 530 km te overbruggen, maar zeker ook de fietsers en het team van begeleiders, verzorgers en cateraars.

We vertrokken zaterdagochtend 19 mei, na een maandenlange voorbereiding, met ons hele team naar Parijs om goed voorbereid en uitgerust aan de start te staan. De strijd gaat dan pas écht beginnen en na ruim 48 uur was de finish op maandag 21 mei, tegen het einde van de middag, op de Binnenrotte in Rotterdam. Dankzij alle sponsoren, waaronder First Service, hebben we een bedrag van 12.636,78 euro opgehaald voor het goede doel waar de Roparun zich hard voor maak.

Roparun2