Business at the Beach!

De zomer staat voor de deur! Heeft u weleens erover nagedacht om uw zakelijke bijeenkomst te combineren met een leuk en gezellig strandarrangement, bijvoorbeeld:

Op een stoere Chopperbike onder begeleiding van een ervaren gids worden u de fijne en “echte” plekjes van Scheveningen geshowd. Met de wind in de haren rijdt u de mooiste routes. Als u terug komt bij het strandpaviljoen kunt u en uw collega's genieten van lekker eten, relaxte muziek en een uitzicht op zee. Kokkerellen op een houtbarbecue voor de meest authentieke smaak!

of

Laat u fascineren door de levendige ritmes van de traditionele Djembé en achteraf verwennen door een biologische barbecue. In de Djembé workshop leert u binnen korte tijd een swingende ritme spelen. U werkt intensief samen met collega’s en het gezamenlijke resultaat is verbluffend. Door met al uw collega’s op deze Afrikaanse trommels muziek te maken ontstaat er een gevoel van verbondenheid binnen uw team of organisatie. Dit gevoel van verbondenheid is de dynamiek van een sterk team.

of 

En Garde! In de workshop schermen op het strand leert u en uw collega’s groepsgewijs over materialen zoals een schermvest, een wapen, handschoenen etc. en veiligheidsregels. Een korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen het spel onder de knie krijgt.

Na ongeveer een uur is het team in staat om op een eenvoudige manier met elkaar te schermen. Natuurlijk gebeuren deze oefeningen en uitleg in een ontspannen sfeer.

Laat u na een middag met elkaar in duel te zijn geweest te zijn verrassen door een walking dinner. Hierbij worden in een gezellige ongedwongen sfeer diverse kleine gerechten uitgeserveerd aan u en uw collega’s. Rondlopend, staand of zittend onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gezellig bijpraten in een leuke ambiance.

Hebben wij uw interesse? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken.