Vergaderen bij New Babylon Den Haag

New Babylon Meeting Center (Den Haag) is een unieke en eigentijdse vergader- en trainingscentrum voor groepen van 5 tot 500 personen. De compleet ingerichte vergaderzalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alles is voorzien van flexibel meubilair en de nieuwste audiovisuele middelen. Het Meeting Center beschikt in totaal over 11 flexibele vergaderruimten, compleet ingericht en voorzien van nieuwe media en WiFi. Het is groot genoeg voor uw congres of ander groot zakelijke evenement. Door de unieke setting biedt het tegelijkertijd exclusiviteit.

Op de 2e verdieping van New Babylon, tegenover het New Babylon Meeting Center, vindt u New Babylon Piazza. Een bar & restaurant met eerlijke producten in een design omgeving. Het Piazza, ‘plein’ in het Italiaans, is de inspirerende plek van samenkomst voor diverse doelen. Geniet van uw Italiaanse cappuccino, lunch, wijn & tapas en diner. Samen met relaties, collega’s of vrienden.

Tevens is New Babylon Meeting Centrer gelegen naast station Den Haag Centraal en daarom uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. 

Uiteraard verzorgen wij ook: 

  • vervoer
  • hotelkamers
  • teambuildingsactiviteiten 
  • give-aways 
  • etc. 

Zorg dat u er op tijd bij bent en vraag nu meteen de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte op. 

Beschikbaarheid en offerte