Het personeelsfestival!

Op 6 september jl. hebben wij samen met één van de grootste drinkwater-leveranciers van het land, hun bedrijfsfeest mogen organiseren. Gedurende dit evenement lag de focus op het bedanken van alle hardwerkende collega’s. Om dit te bereiken, werd er veel aandacht en tijd besteed aan alle details.

Het feest begon om 18 uur op de bekende Pier van Scheveningen. Voor deze unieke gelegenheid hebben wij dan ook een gedeelte exclusief afgehuurd. Geheel in het thema van water werden alle gasten bij ingang welkom geheten door waternimfen. Bij de ingang ontvingen alle gasten een led-armband wat tevens hun entreebewijs was, uitleg over het fotospel en een strippenkaart voor het eten.

Net als bij een festival waren er diverse foodstands met heerlijke gerechten zoals saté, hamburgers en kibbeling. Uiteraard is er ook gedacht aan de vegetariërs. Met de strippenkaart konden de gasten zich heerlijk culinair te buiten gaan.

Natuurlijk kon een uitgebreid entertainmentprogramma niet ontbreken. Zo waren er op die avond “the Beards”, “Soalbeach” en een silent disco als hoofdacts. Daarnaast konden gasten zich vermaken bij een potje reuze Jenga, eendjes vissen, een ritje in het reuzenrad of bijvoorbeeld foto’s maken in de foto-booth.

Om de gasten te motiveren om te netwerken met andere collega’s, is er gekozen voor een spel waarbij elke gast aan de hand van stickers op zoek moest gaan naar zijn of haar partner(s). Zo waren er Barbie en Ken, alle Spice Girls en zout & peper. Dit spel vond veel aandacht en de gasten waren zeer enthousiast. De mooiste foto werd aan het einde dit spel beloond met een uniek prijzenpakket.

Aan het einde van de avond werden de gasten nog verblijd met een goodiebag geheel in het thema festival compleet met: bellenblaas, zonnebril, poncho, Dopper en veel andere verassingen.

Kunnen wij u ook ondersteunen bij het organiseren van een uniek personeelsfeest? Laat het ons snel weten.

 Nimfen2  Pier