Uw (zakelijk) evenement bij Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. 

Bij Te Werve Buiten kunt u van uw evenement een uitdagende sportdag met alles erop en eraan maken. Deze unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water bied veel mogelijkheden is namelijk uitermate geschikt hiervoor. De Flex-tent van 250 m2 is deels overdekt met een gardrobe, toiletten, buitenbar en voldoende in te richten meubilair voor elke culinaire invulling. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 50-500 personen.

Te Werve Buiten is beschikbaar voor Sportdagen van van mei tot half oktober.

Heeft u bijvoorbeeld al is van van drakenboten gehoord? Te Werve Buiten is uitermate geschikt om een competitie voor het hele team te organiseren. Wanneer u eerder zit te denken aan een uitdagende workshop waarbij uw gasten zichzelf kunnen bewijzen, is een Workshop Schermen wellicht de juiste activiteit. Om de het team te sterken, is de Robinson Experience zeer geschikt. Deze activiteit met diverse onderdelen zal op een unieke en leuke manier het teamverband sterken.

Voor welke activiteit u ook kiest, wij zorgen dat het een unieke en onvergetelijk ervaring wordt.  Aan de hand van uw wensen en keuzes stellen wij graag een sportief programma op maat samen. 

Wacht niet en vraag hier de algemene brochure aan.