Brand Bierbrouwwedstrijd 2018

Op 30 juni vond de 7e editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd plaats. Tijdens deze wedstrijd kregen thuisbrouwers de kans hun beste Gose receptuur te laten jureren en maakten zij kans op een felbegeerde prijs; te weten hun eigen biertje te kunnen bestellen aan de bar. Wij hebben Brand dit jaar mogen assisteren bij de organisatie van dit Bourgondische evenement dat plaatsvond in de Philharmonie te Haarlem. 

Een loper in de stijl van Brand vóór de entree zorgde voor een goede binnenkomst. Na een heerlijke lunch is de top 10 beste inzendingen bekend gemaakt en konden alle gasten kiezen uit twee verschillende workshops. Tijdens één van deze workshops legde een biersommelier uit hoe je heerlijke bier-spijs combinaties kan maken. De gasten werden ondertussen voorzien van diverse hapjes en drankjes.

Brand 6

Aan het einde van de dag was het tijd om de winnaar bekend te maken. Jens van Riel is de gelukkige brouwer die er met de prijzen en met de eer vandoor is gegaan. Zijn Brand Gose zal in het voorjaar 2019 beschikbaar zijn. Na het officiële gedeelte was het natuurlijk tijd voor een biertje! Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Brand 5