Altijd een unieke incentive

Voor één van onze vaste klanten hebben wij een complete agenda samengesteld met 6 unieke incentives. Alle personeelsleden kunnen in de loop van het jaar meedoen aan bepaalde uitdagingen. Wanneer zij de doelen van de uitdaging behaald hebben, worden zij en het hele team beloond met één van deze unieke incentives.

First service heeft hiervoor niet alleen de agenda en incentives samengesteld, maar uiteraard ook de volledige organisatie uit handen genomen. Zo mochten winnaars dit jaar deelnemen aan een Wipe-Out dag waarbij de deelnemers op een hilarische manier in bijzondere opdrachten uitgedaagd werden. Een ander team kon het circuit van Zandvoort op een unieke manier ervaren en zelfs rijden in een van de super auto’s.

Eén van de meest spectaculaire incentives was de heli-dropping. Gedurende deze incentive konden de gasten niet alleen meevliegen in een helikopter maar werden zij ook geacht om na de dropping met z’n allen de weg terug te vinden. Een spraakmakende, spannende, unieke en zeker onvergetelijke ervaring.

Wilt u uw medewerkers en collega’s ook belonen op een unieke manier? Wij denken graag met u mee dus laat het ons gerust weten.

 Ijshockey nieuwsbrief  Heli nieuwsbrief 4  Wipe out  Racen zandvoort