Verrassend bedrijfsuitje?

De afgelopen periode zijn wij bezig geweest met het organiseren van een aantal actieve incentives. Wij inspireren u graag met deze activiteiten. Wilt u uw collega’s ook verrassen dan regelen wij dit graag voor u.

Wipe Out

Veel mensen kennen ze wel: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en de Regilio Tuur-muur uit het razendpopulaire tv-programma Wipeout! Heeft u dat uitdagende parcours altijd al eens willen uitproberen? Dan hebben wij goed nieuws: de officiële Obstakels staan namelijk allemaal voor u klaar. Tijdens het enige échte Wipeout-programma van Nederland beleeft u in de zomer de dag van uw leven. Op de prachtige evenementen locatie is het goed vertoeven ook na de activiteit. Wij hebben de dag afgesloten met een borrel en BBQ op het heerlijke terras.

Racen op Circuit Zandvoort

De Race Experiences op het circuit van Zandvoort zijn onvergetelijk. Heeft u al eens in een Lamborghini, Ferrari, McLaren, Aston Martin, Mercedes-AMG, Porsche of Formule RP1 gereden? Tijdens deze experience krijgt u de kans om op het circuit van Zandvoort te ervaren hoe het is om een echte coureur te zijn. Met de vele verschillende wagens kan iedereen rijden in de auto van zijn of haar dromen. Er zijn verschillende programma’s mogelijk: rijden in wedstrijdverband of bijvoorbeeld een aantal verschillende luxe wagens testen.