Bijzondere incentive

Stuntman

Stuntman voor een dag!

Begin mei organiseerde wij een bijzonder stimulerend evenement voor een grote Nederlandse klanten van ons. Onze klant vroeg om een activiteit wat de teamgeest zou versterken en de deelnemer ook een leuke tijd hebben. Na een korte brainstorm sessie waren wij ervan overtuigd dat een bezoek aan de Stuntcrew Almere de ideale activiteit is om aan de wensen van deze klant te voldoen.

Op woensdag 10 mei jl. kwamen dan ook alle 16 deelnemers met goed humeur en zonneschijn aan in Almere.

Natuurlijk hebben wij ook voor het desbetreffende vervoer gezorgd en hoefden de deelnemers niet zelf voor de heen- en terugreis zorgen.
In Almere, stond het de lunch al klaar. Deze bestond uit broodjes, vers sap, koffie, thee en andere frisdranken en werd geserveerd in een knusse ruimte.

Na een korte briefing en met nieuwe energie, begon de dag officieel in de eerste ruimte. Hier bevond zich de grootste groene scherm van Nederland.

Als eerste werd geoefend hoe de verschillende effecten voor zo een scherm eruitzien. Bovendien moesten de deelnemers leren hoe verschillenden stoten en schoppen uitgevoerd moesten worden zodat deze achteraf echt zouden uitzien maar niemand gewond raakt.

Wat moet een echte stuntman nog kunnen? Juist! Zich door een auto aan laten rijden.
Gedurende de eerste workshop leerden zij dan ook hoe je dit zonder verwondingen maar zo dat het echt uitziet, doet.
Om zich niet de pret door honger of dorst  te laten bederven, werd er vooraf aan deze workshop een kleine pauze met snacks en drankjes gehouden. Hier merkte men hoe de stemming steeds beter werd en deelnemers die elkaar niet kenden ook met elkaar begonnen te praten. Daarmee was het doel van deze incentive bereikt.

De laatste workshop van de dag bestond uit een valoefening. Hier moesten alle deelnemers van 3 meter hoogte op een speciaal luchtkussen vallen. Dit koste sommige deelnemers veel overwinning maar uiteindelijk hebben alle deelnemers de sprong genomen en hun angst overwonnen. Aan het einde van deze spannende dag organiseerden we een grote en heerlijke barbecue in de zon. 

Uitgeput maar gelukkig en met de ene of andere bier in de hand, ging een mooi evenement op deze dag ten einde.

 

Ben u ook op zoek naar een unieke invulling voor een incentive/ bedrijfsuitje? Wij denken graag mee!