Incentive Antwerpen

Namens een groot internationaal telecombedrijf, heeft het team van First Service vanuit Den Haag weer een spannend incentive evenement voor 11 personen mogen organiseren. Dit keer ging de reis naar het prachtige Antwerpen, België.

De dag begon op 21 april om 12.00 uur waar de deelnemers in Den Haag opgehaald werden met een exclusieve VIP-bus. Kort na het vertrek werd er in de bus een heerlijke lunch met sandwiches, salades en verse jus d'orange geserveerd.

Natuurlijk was de sfeer ontspannen en de deelnemers snel verzadigd. Ongeveer om 13.30 uur werd de accommodatie, het "Theater Hotel Antwerp" bereikt. Na het inchecken en een korte pauze ging de dag voor de deelnemers verder met een paard-en wagenrit door het historische centrum van Antwerpen. Hierbij konden de deelnemers de oude stad van Antwerpen ontdekken.

Bij stralende zonneschijn en met een vrolijke sfeer begon om 16.00 uur de grote kroegentocht! Gedurende de 2 uur ging de groep langs de mooiste en meest unieke pubs in Antwerpen.

Maar wie drinkt moet ook eten! Daarom stond er om 18.00 uur een tafel in de "7schaken Antwerpen" klaar. Het diner was speciaal samengesteld voor de deelnemers en bestond uit allerlei Vlaamse specialiteiten en Belgische bier.

Voor het grote hoogtepunt van de dag kon de groep nog even opfrissen, want afgesloten werd met een avondje stappen in een van de beste clubs in de wereld “Cafe d'Anvers". “Cafe d'Anvers" is één van de oudste authenrtische clubs in Europa. Beste eigenschap: De locatie is een oude kerk uit de 16de eeuw.

                                                                         

Voor ons was bijzonder belangrijk dat de deelnemers niets ontbrak. Van entreekaartjes tot dranken, alles was tot in de kleinste details geregeld. Tot hoe laat de nacht duurde, kan niemand meer met zekerheid zeggen, maar tijdens het ontbijt de volgende ochtend misten wij gelukkig niemand!

Om 11.00 uur vertrok de bus terug naar huis.

Bye Antwerpen, het was prachtig hier!