First Service biedt ondersteuning bij de organisatie van uw congres

Het organiseren van een congres is een enorm tijdrovende klus. U wilt dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt en daar gaat nu eenmaal veel tijd in zitten. Nu zal deze investering zichzelf wel terugverdienen, echter hoe mooi zou het zijn als u en een congres organiseert en deze tijd ook voor andere zaken kunt gebruiken? Daarom schakelt u First Service in.

De voordelen van een congres 

Een congres is een bijzonder nuttig middel voor het bereiken van diverse doelstellingen. Met een congres kunt u kennis delen en ervaringen uitwisselen. Verder heeft u hiermee de mogelijkheid om mensen te inspireren en tot nadenken over specifieke onderwerpen aan te zetten. Verder is een congres een ideale manier om te netwerken, met uw doelgroep in contact te komen en naamsbekendheid van uw onderneming te verzorgen. Wanneer u uw doelgroep wilt bereiken en naamsbekendheid wilt creëren dan is het belangrijk dat het congres op een dermate manier is opgezet dat mensen er, uiteraard op een positieve manier, nog een lange tijd over zullen napraten. First Service neemt deze zorg u graag uit handen. 

Ruime ervaring

Wij zijn een full-service evenementenbureau en kunnen een congres organiseren waarbij u zelf niets meer hoeft te regelen. Zo zorgen wij voor juiste locaties, maar ook voor het juiste vervoer, het passende creatieve en actieve programma, de passende culinaire invulling en verrassende extra’s. Onze portfolio op de website laat zien wat wij in huis hebben. Daarnaast hebben wij door onze ruim 20 jaar ervaring een indrukwekkend adresboek met partners en leveranciers samengesteld die wij inschakelen bij het organiseren van een congres.

First Service inschakelen

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op. uw bereikt ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website. Door First Service als uw full-service evenementenbureau in te schakelen, weet u zeker dat u geen omkijken meer naar de organisatie van het congres heeft. Wij vertalen graag onze kennis en ervaring in een congres waar u uitermate tevreden over zal zijn.