Effectief vergaderen op een externe locatie

Vergaderen op externe locaties biedt veel voordelen. Het is een leuke en ontspannen manier om samen te komen en te werken. Vanuit ons brede netwerk aan prachtige vergaderlocaties, kunnen wij altijd iets aanbieden wat goed past bij jouw wensen.  

Naast een geschikte locatie, helpen wij je graag met een inspirerende activiteit voor tijdens of na de vergadering, een heerlijk private diner of een overnachting in de buurt. Wil je liever een aantal dagen er tussenuit met elkaar? Dan bieden wij ook heisessies op maat aan. 

First Service Business Events kan helpen met een volledig programma op maat. Denk aan vergaderlocaties, activiteiten, diners, overnachtingen en zelfs het vervoer. Op basis van jouw wensen, maken wij een mooi voorstel!

 

Inspirerende activiteiten voor een frisse blik!

Een activiteit tussen het vergaderen door, zorgt voor nieuwe energie en inspiratie! Na een paar uur vergaderen of brainstormen kan je hoofd vol zitten. Even iets anders gaan doen is dan de perfecte oplossing! Ontspan met een leuke buitenactiviteit zoals een Haka workshop of een yogales, of ga op verkenning in de buurt met een e-chopper.  

Sluit je de dag liever af met een leuke activiteit? Denk dan een gezellige cocktailworkshop, een leuke pubquiz of een intensieve boksclinic! Uiteraard worden alle activiteiten begeleid door ervaren instructeurs. Bij First Service Business Events kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten die passen bij jouw team en de gelegenheid. 

Private dining locaties voor een culinaire ervaring

Een leuke manier om een dag vergaderen of brainstormen af te sluiten, is met een private dinner! Dit kan onder anderen bij een goed restaurant met een aparte ruimte of ter plaatse op de vergaderlocatie. Wij werken samen met gerenommeerde restaurants en cateraars, die een heerlijk diner en een unieke beleving kunnen verzorgen voor jou en je collega’s. Beleef gedenkwaardige momenten die de onderlinge relaties versterken, in een intieme en exclusieve setting.

Vergaderen en overnachten

Met elkaar vergaderen en vervolgens overnachten is populair! Vooral de zogenaamde heisessies midden in de natuur zijn dé nieuwe vorm van vergaderen of brainstormen. Ga back to basic op een sfeervolle boerderij, overnacht in het centrum van je favoriete stad of geniet van een luxe verblijf buiten de randstad. Wij helpen graag met een programma op maat.

Met onze ruime kennis van diverse locaties weten wij altijd de perfecte plek voor jullie overnachting of heisessie, die goed bij jouw wensen en doelen past. Combineer vergaderen met teambuilding en ontspanning in de natuur, om het beste uit jezelf en je collega’s te halen.