Eindejaarsfeesten om nooit te vergeten

Sluit het jaar feestelijk af met je collega's

Eindejaarsfeesten zijn de ideale gelegenheid om jouw personeel in het zonnetje te zetten, de behaalde resultaten met elkaar te vieren of vooruit te blikken op het komende, nieuwe jaar.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een groot eindejaarsfeest om het einde van het jaar met elkaar te vieren. First Service Business Events heeft diverse creatieve concepten en toffe ideeën voor jouw feest in gedachten en neemt alle organisatie van A tot Z uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij alleen nog maar hoeft te genieten van het feest waar alle collega’s nog lang over zullen napraten!

In ons netwerk hebben wij een breed scala aan mooie locaties waar we jouw feest kunnen organiseren. Organiseer je liever een bedrijfsfeest op eigen locatie? Wij kunnen binnen een paar uur tijd jullie eigen bedrijfshal, magazijn of kantine ombouwen tot een feestelijk winter wonderland. Ook buiten op jullie eigen terrein kunnen wij in een verwarmde tent een warme, winterse sfeer creëren voor een knallend winterfeest! Wij beloven dat niemand het koud zal hebben!

Organiseer mijn eindejaarsfeest!

Origineel kerstfeest op maat

Wil je jouw eindejaarsfeest een echt kerstthema geven? Dan denken wij graag mee over een betoverende invulling van jullie kerstfeest, zodat het iedereen lang zal bijblijven! Bij ons geen Ho Ho Ho; alles is juist mogelijk! Wij denken graag met je mee over een kerstfeest dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Van classy tot over the top, van klein tot groot: alles is mogelijk. We nemen alles uit handen voor je, zodat jij onbezorgd kunt gaan feesten.

Onze specialiteiten:
  • Het creëren van een beleving
  • Sfeervolle aankleding
  • Topkwaliteit catering
  • Unieke activiteiten
  • Muzikaal entertainment

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jouw kerstfeest tot een succes maken!

Ja, ik wil graag een offerte!

Kerstmarkt of kerstfestival op het bedrijf

First Service Business Events creëert een onvergetelijke kerstervaring voor je personeel. Laat ze op een kerstmarkt in sfeervolle kraampjes leuke kerstcadeautjes uitzoeken of geniet van een modern kerstfestival met foodtrucks en een hippe gin-tonic bar. 

Wij zorgen voor alles! 

Wij regelen bijvoorbeeld voor een écht winters kerstgevoel een kampvuurtje, glühwein, warme chocomel, kerstmuziek en allerlei winterse lekkernijen! In een paar uur tijd toveren wij jullie bedrijfsterrein om tot een magisch winter wonderland.  

Wij denken graag met je mee om een kerstfeest te organiseren dat bij jouw bedrijf past. Liever op een externe locatie? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Contact

Culinair genieten tijdens een kerstborrel of -diner

Vier de kerst met een sfeervolle borrel of culinair kersdiner op maat. Wij werken nauw samen met Foodlovers en andere topcateraars, waardoor wij de hoogste kwaliteit catering kunnen garanderen en jou een onvergetelijke kerst kunnen bezorgen.

Onze specialiteiten:
  • Kerstmenu op maat
  • Prachtige tafelsetting
  • Mooie naam- of menukaartjes
  • Muzikaal trio of andere achtergrondmuziek
  • En nog veel meer

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!

Mail ons!