Escape de Pier

Op zoek naar een vernieuwende teambuilding activiteit? Dan is ’Escape de Pier‘ dát wat u zoekt.

Ontvlucht samen met het team, binnen de tijd, de Scheveningse Pier! Tijdens dit evenement wordt er in teamverband gestreden. 

Tsunami van Scheveningen 2125

Het jaar 2125 en de Tsunami van Scheveningen 

We leven in het jaar 2125…… maar de tijd in de Pier heeft stilgestaan. Het klimaat heeft de zeespiegel de afgelopen eeuw met 5 meter dramatisch doen stijgen. De Noordzee heeft nu een open aansluiting met de Atlantische oceaan.

Maar er is wat ergs aan de hand! Zojuist is er een aardbeving in de Atlantische Oceaan geweest. Een ongekend zware. Ver weg, er is hier nog niets van te merken. Toch heeft het op de oceaan geleid tot een tsunami. Het is nog 1 ½ uur of 2 uur voor het de Nederlandse kust bereikt. Alle alarmbellen gaan af en alle beveiligingen zijn in werking! Alleen zijn het de verkeerde! De beveiliging van de Pier reageert op een reguliere storm, en sluit alle deuren van de Pier hermetisch af. Door een fout in de techniek zijn alle communicatiemiddelen naar de buitenwereld afgesloten.  Er is 1 uitgang, 1 laatste code, 1 vlag om Nederland te waarschuwen voor het naderende onheil. 

Elk team krijgt een tas met attributen mee die tijdens het evenement nodig zijn om daadwerkelijk de Pier te ontvluchten. Als eerste moeten de teams een iPad zien te verdienen en de codes hierop kraken. Op een kaart via de Ipad kun je zelf kiezen naar welke opdracht je reist. Er zijn verschillende levels om op te lossen, die zich op verschillende delen van de Pier afspelen. Ook kun je de verrichtingen van de andere teams zien in de iPad en elkaar via de iPad op afstand hinderen.