Teambuilding

iPad game

Teambuilding voor internationals

Het team van First Service Business Events heeft onlangs ondersteuning kunnen bieden bij een meerdaagse internationale bijeenkomst in hartje Amsterdam voor een wereldwijde leider in alcoholische dranken.

De gasten van dit driedaagse evenement kwamen op een woensdag vanuit Londen en heel Nederland bijeen in het Golden Tulip West Hotel in Amsterdam. Dit hotel ligt op slechts tien minuten van het centrum van Amsterdam en beschikt over 245 kamers en drie vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten. Het was daardoor een geweldige uitvalsbasis voor deze bijeenkomst waarin het zakelijke aspect en teambuilding centraal stonden.   

Op de eerste dag arriveerden de deelnemers in het hotel waar zij snel en eenvoudig konden inchecken. ’s Avonds kwamen alle gasten bijeen voor een gezellig diner in een van de dichtbijgelegen restaurants. Dag twee begon met een aantal meetings en subsessies om alle medewerkers van dit bedrijf te informeren over de lopende zaken, vernieuwingen, producten etc.

Om de teambuilding te versterken, koos deze klant voor een iPad City Challenge. Voor deze uitdaging werden alle gasten bij het hotel met de bus opgehaald en naar de startlocatie ‘Rokin 112’ gebracht. In de bus kregen zij uitleg over het programma en werden de teams ingedeeld en werden alle vragen beantwoord. Daardoor konden de gasten na hun aankomst op de locatie meteen beginnen aan deze leuke uitdaging.

De iPad City Challenge werd gespeeld met een unieke app op de iPad. Met een ingebouwde kaart van Amsterdam zag elk team precies waar het zich bevond en waar het naartoe moest. Het doel was om op de verschillende locaties in de stad binnen de opgegeven tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden.

Op de diverse punten in de stad waren opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Hoe verder de bestemming, hoe meer punten er verdiend konden worden. De opdrachten bestonden uit vragen over de omgeving, algemene kennis of raadsels die opgelost moesten worden. De leukste onderdelen waren de ‘gedurfde’ foto-opdrachten die veel van de creativiteit van de deelnemers vroegen.

Op de Rozengracht was het eindpunt van de Challenge, waar de gasten zich begaven naar het restaurant om de dag af te sluiten met een heerlijk diner. Na deze zeer intensieve, maar bijzonder leuke dag, werd de meerdaagse bijeenkomst op vrijdag afgesloten met een meeting over de doelstellingen en de plannen voor de toekomst.

 

Op zoek naar een passend programma voor uw teambuildingsuitje? Wij denken graag mee.