Solex tour op maat

Solex rijden

Uw jeugdsentiment

Feeling uit de jaren 70: Solex!

Beleef nog een keer dé hit uit de jaren 70 met de solex-tour op maat. Haal uw jeugdsentiment weer op en ga in de stijl terug in de tijd van de Solex. Compleet verzorgt met Solexjas aan, pothelm op en route op maat!

Bij de afgesproken locatie zullen de solexen klaarstaan met helm en jas. De solexen zullen uiteraard allemaal nagekeken en volgetankt zijn. Het is wel van belang dat iedereen een geldig rijbewijs bij zich draagt. De tour zal beginnen met een korte introductie en enkele proefrondjes; zodra iedereen dit onder de knie heeft kan de groep op pad. Indien er tijdens de rit een solex is die het niet meer doet of er moet iemand opgehaald worden is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij zorgen voor reserve solexen en garanderen dat iedereen de eindlocatie bereikt.

U kunt de solex- tour ook combineren, want wij hebben naast het Solex-rijden nog veel meer ideeën. Zo kunnen wij u een ruim assortiment aan activiteiten aanbieden om uw bedrijfsuitje/ evenement compleet te maken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan drakenbootvaren, schermen op een locatie naar keuze of boogschieten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden, dus neem vandaag nog contact met ons op.