First Service Business Events

First Service is uw evenementenbureau in Den Haag. U wilt uw bedrijf op de kaart zetten en uw doelgroep bereiken. Het organiseren van evenementen en congressen is een uitstekende tool om uw doelgroep te bereiken. U wilt dan niet een slaapverwekkend evenement organiseren, want daarmee schrikt u alleen uw potentiële klanten maar af. Kies dan ook voor een professionele aanpak en laat uw congres organiseren door First Service. Wij verzorgen al uw business events met de grootst mogelijke zorg. Alles zal tot in detail worden ontworpen en uitgevoerd. Wij zijn een full-service bedrijf en ontzorgen u hiermee volledig. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en welke boodschap u uw bedrijf wilt laten uitstralen. Wij hebben dik 20 jaar ervaring op het gebied van organisatie van evenementen en werken alleen met de beste partners en leveranciers samen. Hierdoor kunnen wij tijdens uw event uw bedrijf op de juiste manier in de spotlight zetten. 

First Service ontzorgd u

Een evenement heeft als doel om publiek te trekken, te entertainen en naamsbekendheid te creëren. Daarnaast heeft u de kans om in een ongedwongen sfeer uw producten of diensten te verkopen. Bij het organiseren van een evenement komt echter veel kijken. Dit is een tijdrovende klus en wellicht heeft u al zoveel op uw bord liggen. Ons evenementenbureau in Den Haag ontzorgd u hier graag in. Wij werken uw evenement tot in ieder detail voor u uit. Zo kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locaties, maar ook van het juiste vervoer, het passende creatieve en actieve programma, de passende culinaire invulling en verrassende extra’s.

De echte professional

Ons evenementenbureau in Den Haag heeft al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van verschillende evenementen in verschillende branches. Wilt u weten wat wij precies allemaal hebben gedaan, dan nodigen wij u uit om onze portfolio op de website te bekijken. U krijgt direct een beeld van de mogelijkheden. Wij zijn echte professionals en hebben contacten met alleen de beste partners en leveranciers. Hierdoor kunnen wij samen met u ervoor zorgen dat uw evenement een geslaagde bijeenkomst wordt waarbij uw doel centraal staat.

First Service inschakelen

Wilt u ons full-service evenementenbureau in Den Haag inschakelen, neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook eerst vrijblijvend informatie bij ons opvragen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website. Wij bruisen van de ideeën die wij graag voor u uitvoeren.

 

First Service on Instagram: