Even voorstellen…

Per februari is ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag aan u voor. Mijn naam is Emily en ben nu een paar weken werkzaam bij First Service Business Events. Na het afronden van de Hotel Management School Maastricht en een geweldige stage in het Midden-Oosten wist ik al snel dat ik mijn carrière wilde beginnen in de evenementen branche.

Na 2 jaar bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel allerlei soorten zakelijke evenementen te hebben georganiseerd begon het te kriebelen en wilde ik graag wat meer van de wereld zien. De afgelopen 4 maanden heb ik die wens waargemaakt en heb ik de vele culturen en prachtige natuur van Zuidoost-Azië mogen ontdekken. Het was een fantastische ervaring om deze reis alleen te maken en heeft mij als persoon verder ontwikkeld op allerlei vlakken. Ik ontdek dus graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland, houd van gezellige etentjes met vrienden of familie en sta ook graag op de tennisbaan.

Na een periode van reizen is het tijd om weer aan het werk te gaan en waar kan dat beter dan op het Noordeinde te Den Haag met het team van First Service! Ik kijk ernaar uit u te leren kennen en u te helpen bij de organisatie van uw evenement(en) of te ondersteunen waar nodig.

 

Tot ziens!

Emily

Foto Emily 2